Välj en sida

Om CSR i Praktiken

CSR i Praktiken är Sveriges bästa analysbrev med inriktning på hur hållbarhetsfrågorna förändrar företag, ideella organisationer och den offentliga sektorns sätt att arbeta.

Sedan 2006 har vi gett våra prenumeranter välunderbyggda analyser av de stora frågor som präglar hållbarhetsområdet just nu, plus en massa konkreta exempel. Med en premiumprenumeration kan våra läsare med trygghet säga att de har koll på läget. Analysbreven kommer ut ungefär 15 gånger per år.

Klicka här för att att prova 4 nr, helt utan hållhakar. Vill du inte fortsätta din prenumeration blir du automatiskt nedgraderad till den betydligt torftigare light-versionen som bara innehåller en enda analys, till skillnad från premiumversionen.

Historia

Analysbrevet grundades 2006 av Per Grankvist, en av Sveriges främsta experter på hållbarhet och författare till boken ”CSR i praktiken – hur företag tjänar pengar på hållbarhet” som betraktas som ett referensverk på området. Per är fortfarande redaktör för analysbrevet och skriver ledaren i varje nummer.

Kunskapsbank och nätverk

CSR i Praktiken driver även Sveriges största nätverk för hållbarhetsproffs (som dessutom är gratis) och en butik på nätet med Sveriges största utbud av rapporter, guider och mallar för dig som vill gå på djupet i ett enskilt ämne inom hållbarhet.

Om prenumeranterna

Runt 15 000 personer förlitar sig på CSR i Praktiken för att hålla koll på området. De flesta av Sveriges största företag har prenumerationer, liksom många av de företag som ofta omtalas som ledande på området. Här är några av prenumeranterna (2016).

1512-Prenumeranter

Kontakt

Det finns olika sätt att komma i kontakt med CSR i Praktiken:

För pr-folk. Vi undanber oss pressmeddelanden eftersom de flest pressmeddelanden är väldigt dåliga och ointressanta (även de som utformas med hjälp av pr-byråer). Om du har en produkt som du vill visa eller om din organisation arbetar på ett nytt och innovativt sätt, som dessutom ökar din lönsamhet är du välkommen att skicka ett helt vanligt personligt mejl till oss (använd inga standardmallar, tack) och se om vi blir intresserade.

För blivande och nuvarande prenumeranter: För att snabbt få svar på några av de vanligaste frågorna vi får, klicka här. För information om hur vi behandlar dina uppgifter, klicka här.

För annonsörer. Vi har inga annonser i analysbrevet eller på sajten. Analysbrevet är så bra att folk är villiga att betala för det, och uppskattar att slippa se annonser.