Välj en sida

grafik-puff2

För första gången har vi gjort en trendrapport i vilken vi presenterar 10 trender inom hållbarhet som påverkar företagens strategiarbete 2013-2015:

01. Tillgång trumfar ägande
02. Ärlighet man kan kolla
03. Redaktörens revansch
04. Låt oss hålla handen
05. Pigg är det nya snygg
06. Blomstring utan BNP
07. Filantropisk energi
08. Butiken som återvinningsstation
09. Biobränslen blir irrelevanta
10. Utvecklingsländer utvecklar länder

De tio trenderna innehåller en kort förklaring till bakgrunden, konkreta exempel på hur andra företag kapitaliserar på trenden och förslag på olika sätt trenden kan bidrar till lönsamhet. Med över 50 exempel ger den dig insikten du behöver, utan att behöva bläddra igenom de oändliga powerpoints med livsstilsbilder och grafer som andra trendrapporter är så förtjusta i. (Klicka här för att se ett utdrag ur rapporten.http://db.tt/ZQFUPqcM )

Innehållet är ett kondensat av kunskap hämtat från intervjuer med hållbarhetsexperter och från många olika källor i flera länder: pressmeddelanden, konferenser, tidningar, radio, tv, böcker. Vi har också tagit intryck av hur internationella trendrapporter ser att konsumenttrender kommer utvecklas under den treårsperiod den här rapporten omfattar, och översatt det till svenska förhållanden.

Trendrapporten omfattar 32 sidor och skickas inom en vecka (Som mottagare får du både en tryckt och en digital version.) Observera att de tio trenderna är exklusiva för dig för dig som köper rapporten – vi kommer inte skriva om dem i analysbrevet.

Några av de organisationer som redan beställt rapporten:
rapportkopare-c

Klicka här för att beställa ditt exemplar idag