Välj en sida

I höst lanserar JC ekologiska jeans märkta med både Svanen och Krav, rapporterar SalongK.se. Svanenmärkning innebär att man valt de bästa alternativen ur miljösynpunkt när man producerat dem. Såväl H&M, Nudie och Levi’s har lanserat ekologiska jeans tidigare men JCs märke Crocker blir de första som får svanmärkning. Satsningen på de miljövänliga jeansen är ett led i en förändring av Crocker-konceptet där jeansen ska komma mer i fokus. Eftersom Crocker vänder sig till en trendmedveten målgrupp är det logiskt att satsa på jeans med hållbarhetsprofil för att skilja sig från konkurrenterna.

Om du driver en modebutik är det smart att kunna erbjuda ekologiska jeans i sortimentet, något som såväl Nudie och Levi’s har i sina kollektioner numera. För vad kan vara modernt än att tänka på hållbarhet?

Andra bloggar om: , , Andra intressanta blogginlägg